Restaurang & Hotell

Catering i Malmö | Limhamns Catering

Limhamns catering erbjuder catering i malmö med alla olika tillbehöver du kan tänka dig, allt ifrån temabufféer till smörgåstårtor och kalla bufféer. Detta erbjuder de till ett väldigt förmånligt och bra pris med högklassiga råvaror som äkta grekisk fårost, färska örter och deras berömda fina upplägg.

 

Slipp stressen med att laga mat till hela stora släkten och låt ett proffs göra det åt dig! Du slipper stå flera dagar innan och förbereda samt stressa med att få allt klart och beräkna hur mycket du ska ha. Allt du behöver göra är att ringa till Limhamns Catering säga vilken av de fina bufféerna du vill ha och till hur många. Du slipper disken och ofta blir det lite över till dagen efter så du kan smaska på alla goda tillbehör som företaget erbjuder. Om du vill finns leverans av cateringen då Limhamns catering kör hem maten till dig för ett bra pris, annars finns butiken på Järnvägsgatan 30 i Limhamn för att hämta den nya och färska tillagade bufféen just för dig och ditt samhälle.

 

Limhamns catering har även ett café och en smörgåsbutik i centrala Limhamns lite utanför malmö där de erbjuder frukost, lunch och självklart deras kända smörgåsar. Alltifrån baguetter, grillade smörgåsar till ciabattas, men även vanliga lite större luncher så som Tex-Mex tallrik och sallader. Limhamns Catering erbjuder även ett stort utbud av dryck i form av varma drycker så som kaffe, varm choklad. De erbjuder kalla drycker till de som hellre vill ha det, där finns det froosh, läsk med mera. Själva caféet är ny renoverat med en väldigt fin och mysig miljö, där man enkelt kan avslappna med en vän. Avnjut en god nybryggd kaffe med en av deras kända smörgåsar. Om ni har vägarna förbi Limhamns catering eller behöver catering till kanske ett studentfirande är detta perfekt för dig!

Limhamns catering

Trendande artiklar

Dela den här artikeln