Restaurang & Hotell

Coachutbildning med Polhage & Lundberg

Polhage & Lundberg är ett företag som har valt att fokusera sig på organisationers coachande kommunikation genom coachutbildning, ledarskapskurs och hur du kan bli en diplomerad coach. Företaget har utvecklat olika tjänster och utbildningar beroende på vad just du och ditt företag letar efter. Dem säger själva att de märkt att det coachande förhållningssättet efterförfrågas mer och mer från olika företag och arbetsplatser men även privat. Detta för att utveckla personal om hur man bör hantera vissa situationer och kollegor i närheten.

Coachande förhållningsätt

Polhage & Lundberg har fokuserat på detta området länge och har därför stött på alla olika program. Flera chefer och medarbetare från helt olika branscher har berättat att ett coachande förhållningssätt leder till konstruktivare kommunikation vilket i slutändan lett till mer ansvarstagande och ett allmänt bättre välmående. Huvudsyftet är att skapa en bättre relation och en större arbetsglädje hos chefer och medarbetare.

Diplomerad coach

Utbildningen diplomerad coach riktar sig till ledare som vill fördjupa din kunskap inom coachning för att sedan få feedback på hur just du hanterar rollen som ledare. Detta kan vara väldigt nyttigt för många då alla idag inte riktigt vet hur de bör hantera vissa situationer som uppstår. Det finns inget exakt sätt som är det bästa sättet att driva ett företag på eftersom det skiljer sig från bransch till bransch. Därför har också Polhage & Lundberg olika kurser beroende på vad just du har speciallist inom. I detta fallet kanske det är just en resturang eller ett hotell du driver vilket ofta kan leda till stressiga förhållanden.

Känner du att någon av de ovanstående kurserna eller kanske någon annan liknande skulle vara intressant? Gå då in på Polhage & Lundbergs hemsida för att se när du kan boka din närmaste tid som passar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln