Restaurang & Hotell

Smartoff – Det lättanvända programmet

Smartoff är ett mycket användbart program för fakturering, kalkyl, offert, order, tidsrapportering med mera. Därför är det perfekt för dig som driver egen restaurang eller eget hotell. Du slipper tänka på utskick av fakturering med flera, utan låt programmet göra det åt dig. Samtidigt som du kan ha 100% koll vart du än befinner dig. Eftersom programmet finns på internet kan du ta upp det vart du än befinner dig. Det finns även en tillhörande app till programmet där du kan se hur allt ser ut och hur det går.

Varför Smartoff?

Perfekta programmet för dig som vill slippa sköta alla utskick manuellt. Känner du kanske att det blir för mycket och att du inte hinner med att skicka ut alla fakturor, order och tidsrapporteringar? Då gör detta program det mycket enkelt för dig. Genom att det är ett mycket smidigt och lättanvänt program får du snabbt koll på dina utskick, du har även alla på samma ställe och i samma verktyg. Programmet är utvecklat för just dig och andra användare som har samma problem. Tillverkaren har tagit hjälp och kritik från andra kunder om vad just dem hade velat ha. Därefter har de utvecklat detta verktyg för att göra det så bra och passande som möjligt.

Gör som många andra och få koll på dina utskick med ett mycket lättanvänt program. Fakturering, planering och kalkyl, Smartoff gör allt åt dig.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln