Restaurang & Hotell

Svensk Ekonomiplanering

Svensk ekonomiplanering är ett företag och ett bolag som hjälper dig och ditt företag med ekonomin. De ger rådgivning angående vad du bör spara inom för fonder och exakt vilka akter du bör investera inom. Detta är perfekt för dig som inte riktigt har koll på hur du bör spara dina pengar och inte heller vill lägga mycket tid på att läsa vad som är bra. Det är väldigt vanligt att folk väljer att investera inom sin bank istället. Dock är detta inte speciellt bra då de tar en relativt stor avgift på detta och därför blir det mindre över till dig.

Lägre avgift än bankerna

Både som företagare och privatperson är Svensk Ekonomiplanering perfekt då dem hjälper dig till en mycket låg avgift. De har koll på vad som är aktuellt just nu och vad som bör sparas inom. Om du t.ex äger ett hotell eller restaurang behöver du ha kunskap eller någon som sparar dina pengar åt dig. Självklart vill man ju investera sina pengar ifall det går bra för företaget. Om du känner att du inte hinner med att sätta dig in i massa fonder och aktier eftersom det är så mycket med ditt företag, blir det mycket enklare med att anställa någon att göra det för dig.

Kostnadsfritt möte

Du kan boka in ett kostnadsfritt möte med en av deras analytiker och rådgivare just nu. Där går de igenom vad just dem kan göra för dig och hur detta hade påverkat dina besparingar. Ofta kan det vara svårt att veta exakt hur mycket dina pengar kommer öka eftersom den Svenska marknaden ändras varje dag. Dock kan man säga ungefär och ofta blir det bättre än det dem säger eftersom man inte vill ge ut för höga förhoppningar. Ta tag i dina besparingar redan idag och kontakta Svensk ekonomiplanering!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln