Renovera Badrum i Stockholm

Badrumsfixaren

Badrumsfixaren är ett företag som hjälper dig som kund att renovera ditt badrum. De arbetar och befinner sig främst i Stockholm då de anser att möjligheterna och efterförfrågan är som störst där. Just nu erbjuder de flera möjligheter till dig som kund att få ditt badrum billigare med en 35% rabatt på din renovering, 25% rabatt på kakel och klinker och även 5-15% rabatt på badrumsinredning. Kan det bli bättre än såhär? Klicka här för att komma till det unika erbjudandet: renovera badrum stockholm.

Badrumsfixaren har flera exempel på renoveringar från tidigare projekt de har gjort. Beroende på vad du vill ha som kund kommer du och företaget fram till en unik plan till just ditt badrum. Kanske vill du ha ljust kakel på väggar och mörkt kakel på golvet. Eller kanske tvärt om? Vad du än önskar fixar badrumsfixaren det till dig.

Unik i branschen

Företaget är unikt i branschen då de även designar ditt badrum, vilket många andra inte gör. Ofta behöver du anlita en designer som skissar upp en plan åt dig men det slipper du hos badrumsfixaren. De designar åt dig och tillsammans med dig, samtidigt som de gör renoveringen åt dig. Det blir alltså smidigare för dig med allt på samma firma men även minskar detta risken för missförstånd och problem som kan uppstå.

Låter detta som en bra deal? Kontakta då badrumsfixaren redan idag och få en offert på hur just ditt badrum kan se ut inom en kort tid och vad detta skulle kosta för dig.

renovera badrum Stockholm

admin

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>