Michael Montin | Marbellamäklaren

Michael Montin är känd som den Svenska mäklaren som säljer bostäder nere i Marbella, Spanien. Detta är något han är mycket glad över att vara, eftersom det varma landet lockade honom.

Det var i september 2012 Michael fick chansen tillsammans med sin kollega att starta upp ett kontor för Mäklarhuset på Costa Del Sol. Han kände snabbt att det var ett självklart val att tacka ja till. Att kunna kombinera arbetet samtidigt som man fick befinna sig i ett varmare land med tillgängliga stränder och bad på flera ställen.

Varje vecka åker folk ner till Marbella för att se vilka lägenheter som är tillgängliga och vilka som kanske kan blir deras nästa hem. Kanske kommer du vara en av dem? Läs mer om honom på Sverigesurfen där dem skrivit ett inlägg om Michael Montin.

admin

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>