Restaurang & Hotell

Poolrum och pooltäcke

Hur bygger du ditt perfekta poolrum? Jo det som är allra vanligast är att poolrummet består av 4 väggar, tak och ofta en dörr. Det är ofta vanligt att ha poolrummet som en inglasad altan med stora glaspartier. Det finns många som kombinerar med altan och pool rum och kör samma i ett men då blir förstås poolrummet eller altanen lite större än om man bara skulle ha ett av de alternativen. Många tänker “om du har en pool inomhus får du ju ingen sol”, men det är inga problem för det finns många nya lösningar för det idag. Några lösningar för att få in sol i poolrummet är att du kan ha glastak, du kan också ha ett öppningsbart tak som öppnar upp sig så du ser himlen och solen, du kan också använda dig av ett litet modernare sätt och de är ljusterapilampor som ger ifrån sig värme och ger dig också D-vitamin. 

Pooltäcke är viktigt att ha på din pool i poolrummet för att stänga inne fukt och värme när du inte badar i den. Det är också en mycket viktig säkerhetsdetalj att ha ett pooltäcke ifall någon skulle trilla i som inte kan simma. Det är viktigt att ha ett pooltäcke som är klassat för att vara säkert.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln