Restaurang & Hotell

Hur man väljer rätt matta för restaurang eller hotell i entrén

När du ska välja rätt matta för din restaurang eller ditt hotell finns det några saker du måste ta hänsyn till. Det första du måste tänka på är vilken typ av trafik entrén kommer att få. Om du har många gäster som kommer och går behöver du en matta som tål mycket slitage. Om ditt företag är mer exklusivt kan du välja en matta som har en lyxig känsla. Här kommer vi att diskutera några av de olika faktorer som du bör tänka på när du väljer en entrématta till ditt företag!

Det första du måste ta hänsyn till är hur mycket gångtrafik din entré får. Om du har många människor som kommer in och ut vill du ha en matta som tål tung trafik. Leta efter mattor som är tillverkade av slitstarka material som nylon eller polypropylen. Dessa material är byggda för att hålla länge och klarar en hel del fotgängartrafik.

En annan sak att tänka på är storleken på din ingång. Du vill se till att mattan du väljer är tillräckligt stor för att täcka hela området. Annars kommer människor att släpa in smuts och skräp utifrån. Mät bredden och längden på din ingång för att få en uppfattning om vilken storlek på mattan du behöver.

Entrématta med företagslogga på

En entrématta eller logomatta med företagets logotyp är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Gästerna kommer att se din logotyp när de kommer in och det bidrar till att skapa ett intryck av ditt företag. Se till att välja en matta som är hållbar och tål tung trafik. Mät också storleken på din entré för att se till att du väljer en matta som är tillräckligt stor för att täcka hela området.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln