Restaurang & Hotell

Bygg om med duschväggar med svart spröjs

Inred ditt badrum och ditt duschutrymme med en duschvägg med svart spröjs, eller med måttbeställda badkarsväggar som passar smidigt på ditt specialbyggda badkar. Det är enkelt att skapa ett utrymme som du kommer trivas i länge och du kan beställa allt ifrån måttbeställda duschdörrar till specialanpassade och snygga måttbeställda speglar.

Det är ett smidigt sätt att skapa en hotellkänsla hemma i ditt eget badrum. Det går med enkla medel att skapa med snygga badkarsväggar och duschväggar som ger en kontinental känsla samt skapa en egen spaavdelning. Vill du ha en skön avslappnande känsla så inred både med ljus, ljud och doft.

Inred med teknik som inte syns, men som skapar en skön känsla i hela rummet

Det finns speciella flerfärgat ljus som du kan använda dig av som du enkelt kan röststyra. Vill du skapa härligt doft i rummet så kan du använda dig av luftfuktare som har doft dispenser. Glöm inte att montera en fuktsäker högtalare som du enkelt kan köra en avslappnande spellista ifrån din smartphone. Genom att integrera allt så mycket i inredningen, så kan du skapa mysiga tekniska lösningar som finns men inte tar över den avslappnande känslan.

När du inreder ett badrum så är det bra att mjuka av det som annars kan kännas lite opersonligt. Genom att dekorera och inreda rummet med vackra växter handdukar och inredning, som inte bara är av standard och av högre kvalitét så kommer det att öka känslan i rummet.

Skapa hotellkänslan hemma med måttanpassade glasväggar och duschväggar i relaxavdelningen

Genom att skapa hotellkänslan hemma så kan du prioritera färre resor men med högre kvalitét. Du kommer spara in på dem där weekendresorna till något hotell eller ort som inte höll måttet. Du kan istället välja ut resemål som du verkligen vill se och välja ett bättre hotellboende. Du kommer även kunna lägga lite mer av budgeten på bra restaurangmat av högre kvalitet och du kan välja spa hotell. På så sätt kan du välja bort hotellen med en så kallad relaxavdelning, som egentligen bara oftast innehåller en elbastu och några relaxfåtöljer.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln