Restaurang & Hotell

Borohus – Småvillor

Borohus

Borohus är experter på husbyggen över hela Sverige och även grannländerna med flera tusentals villor byggda från grunden. Företaget är ett utav de äldsta husbyggsföretagen i Sverige idag och har där igenom väldigt stor erfarenhet utav just byggen. Borohus har både fokuserat sig på villor och fritidsboenden stora som små.

Små villor

Det har blivit allt vanligare med mindre villor med en storlek på ungefär som en större lägenhet på 3-4 rum och kök. Många äldre och även yngre väljer att bo i sådana villor både för att kunna ha friheten med en trädgård och även för att slippa springet i en lägenhetstrappa. De flesta byggs då på ett plan med en mysig liten trädgård och uteplats. Det blir även billigare då man slipper den stora kostnaden för hyran hos en lägenhet och även större frihet då du kan förändra huset precis som du vill genom att ändra utsidan. Många pensionärer vill inte bo i en lägenhet efter att ha bott i en villa hela sitt liv men vill heller inte ha en jättestor yta. Då är detta ett perfekt litet hus med en mysig yta. Borohus har byggt flera små villor till äldre pensionärer men även till mindre småbarnsfamiljer.

Anpassar dig efter kunden

Borohus bygger inte bara mindre villor utan även större och anpassar sig efter vad kunden vill ha för något slags hus. Självklart är kunden med och designar huset och sedan hjälper Borohus till med sin erfarenhet för att göra huset så bra som möjligt både funktionellt men även med en snygg design. Antingen om kunden vill ha ett mer fyrkantigt hus eller kanske med flera olika vinklar för en unik styling. Sedan om man vill ha ett snyggt vitt trähus eller kanske ett annat material eller färg. Borohus hjälper dig med detta och gör din dröm till verklighet!

Kontakta dem redan idag och prata ihop er för att få ihop en plan till just er nya villa!

Borohus

Trendande artiklar

Dela den här artikeln