Inred din restaurang med rör

Med en snygg inredning till er restaurang kommer ni att imponera på era kunder. Det finns många olika typer av inredningar och om du är ute efter något rustikt och unikt är det industriell inredning som gäller. Hos Inredningsrör hittar ni industriell inredning med praktiska och kraftiga rör som tål det mesta de kommer att utsättas för i en restaurang. Rören är tillverkade i stål eller i koppar beroende på vad som passar bäst för just din restaurang. Inredningsrör bygger kompletta inredningar till bar och restaurang med rustika vattenrör av stål och koppar. De arbetar med flera olika metaller som exempelvis kopparplåt, mässing, rostfritt m.m. Rören är vackra att titta på samtidigt som de är väldigt praktiska då de klarar en hel del belastning.

Inredningsrör tillverkar och säljer inte enbart till restauranger utan även till privatpersoner. Det finns ett stort utbud av möbler som stolar, bord, hyllor, handdukshängare, klädställning, toalettpappershållare och mycket mer. Skulle du inte hitta någon möbel som passar dig finns möjligheten att designa din helt egna möbel med hjälp av separata delar som finns att köpa. Inredningsrör har gjort monteringen av möblerna väldigt enkel då inga verktyg krävs, utan det är bara att skruva. När du designar din egna möbel behöver du inte vara orolig över att de delar du beställer inte passar ihop med varandra, då alla delar passar med varandra för att göra det så enkelt som möjligt.

Om Inredningsrör

Inredningsrör drivs från hjärtat av Dalarna där de tillverkar och säljer möbler av hög kvalitet. Mora är välkänt för sina hantverk och konst i trä och metall.

admin

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>