Håkan Borg Örebro – Bostadsutvecklare

örebro

Håkan Borg Örebro är en entreprenör inom bostadsutveckling med ett stort engagemang och intresse för skapande i olika former. Inom branschen för bostadsutveckling är det viktigt att man är kreativ och älskar sitt jobb då det är något som krävs för att det ska bli ett så lyckat projekt som möjligt för köparna. Håkan Borg har tidigare arbetat som inredare och grundat inredningsföretaget Nitton93 som ledande inom att leverera attraktiva och säljande butiker i hela landet. Håkan har även ett stort intresse för mat och har tidigare grundat ett par restauranger.

Håkan Borg är uppväxt i Sköllersta som ligger strax utanför Örebro. Här gick han i gymnasiet på Risbergska Skolan i Örebro och började strax efter studenten att jobba med inredning, vilket han tyckte var väldigt roligt och intressant. Håkan har ett stort intresse för sport, framför allt ishockey, golf och träning. Håkan har även ett stort intresse för att resa och uppleva nya platser och matkulturer. Några av hans favoritresmål är San Sebastian, Thailand och Marbella.

Håkan bor idag tillsammans med sin familj i Örebro där han trivs väldigt bra. Håkan tycker att Örebro är en helt fantastisk stad att bo i då staden utvecklas åt det positiva hållet och blir bättre för varje år som går.

admin

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>