Bli en bättre ledare

Företaget Corecode erbjuder många utbildningar fokuserade på att förbättra arbetsmiljön och göra dig till en betydligt bättre ledare. Att lära sig hur man hanterar olika situationer som uppstår är något väldigt värdefullt. Utbildningarna på Corecode leds av certifierade handledare som hjälper deltagarna genom kursernas olika moment.

Corecodes mest populära utbildning är kurserna inom
UGL, Utveckling av Grupp och Ledare som är den mest populära ledarskapsutbildningen i Sverige. I utbildningen får du lära dig om destruktiva strukturer, hur du hanterar olika situationer på jobbet, men även i vardagen. Som chef eller gruppledare är detta en väldigt nyttig utbildning att gå och passar alla som jobbar i ett team. Ifall du vill lära dig mer inom just UGL finns det en fördjupning i UGL där du får lära dig ännu mer, samt öva på olika situationer. I fördjupningskursen går ni in mer på din personliga utveckling där du ökar dina kunskaper om din egen självinsikt och de förutsättningar som krävs för att du ska bli en så bra ledare som möjligt. DU får öva på bland annat ledarskap, feedback, konflikthantering och kommunikation. Enda kravet på att gå den här utbildningen är att du har gått UGL version 2008 eller senare.

Som ett lag kan man göra nästan vad som helst så länge laget är tillräckligt bra och om man har tillräckligt med förtroendefulla relationer mellan medarbetarna. Corecodes UGL kurser är totalt 45 timmar över en period på fem dagar (Måndag-Fredag). Kurserna inom UGL hålls i Skåne eller i Stockholm och efter kursen kommer du att ha stor användning av de metoder som lärs ut och därmed få en effektiv och välfungerande grupp.

admin

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>