Restaurangutrustning till bra priser

Är du och din restaurang ute efter köksutrustning och restaurangmaskiner som du kan lita på? Hos Gastroshop finner ni ett stort utbud av just restaurangmaskiner och utrustning till bra priser. Gastroshop ställer höga krav på alla utrustning i sortimentet då det är väldigt viktigt till ett professionellt kök. Gastroshop jobbar med flera etablerade varumärken och har ett väldigt brett utbud av produkter. Med över 25 års erfarenhet inom branschen är Gastroshop det självklara valet när det gäller storkök. Med restaurangutrustning i världsklass får ni bästa möjliga förutsättningarna att servera utsökta måltider på er restaurang.

Bänkdiskmaskin

Hos Gastroshop hittar ni bänkdiskmaskiner av hög kvalitet som tar hand om disken i restaurangköket.

Fettavskiljare

Behöver ni en fettavskiljare till er restaurang hittar ni det hos Gastroshop. Det finns flera olika modeller av hög kvalitet i olika prisklasser. En fettavskiljare består av olika kammare där fettet separeras från vattnet. En fettavskiljare är ett krav för verksamheter som bidrar med stora mängder fett.

Konditorimontrar

Gastroshop har även ett stort utbud av konditorimontrar som håller bakverk, smörgosar m.m. kylt. Konditorimontrarna finns i flera olika modeller och utföranden för att passa in just i din restaurang.

admin

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>