En underbar sommar med camping på Öland

Nu börjar sommaren närma sig och allt fler börjar planera vad de ska göra. Många ska resa till fjärran länder och njuta av andra kulturer och miljöer som inte finns här i Sverige. På senare år har det blivit allt populärare att ta semestern tillsammans med sin familj i husvagn. Sverige är ett underbart land med vackra landskap och miljöer att åka omkring i. Ett populärt ställe att åka till för att campa är Öland i södra Sverige. Öland har en underbar natur, många stränder och där finns mycket att göra. På Lundegårds camping och stugby på Öland kommer ni att få en perfekt semester. Till skillnad från många andra campingar är campingplatserna extra stora, så att ni inte bor för tätt med grannen. Det finns idag strax över 100 tältplatser med plats för husvagn eller husbil. Varje sommarkväll får ni bevittna en otrolig solnedgång som ni aldrig kommer att glömma.

På Lundegårds camping på Öland finns det en restaurang på campingområdet som har något gott för de flesta smaklökar. Intill hittar ni även ett minilivs där ni finner det mesta ni behöver under eran tid hos Lundegårds.

admin

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>