Restaurang & Hotell

Lyxig hotellkänsla eller trivsam vintage?

Ska du inreda och dekorera ditt hem så kanske du tänker på fina inredningar från tidningar eller lyxiga hem och rena premium lyxhotell. Detta fungerar att bo i under en begränsad tid. Men du kanske redan reser mycket och vill ha ett hem som inte blir lika stelt över tid och då är vintage möbler i kombination med din personliga inredningsstil ett mycket trevligare och hållbart alternativ.

Men vill du trivas i ditt hem så kommer det krävas så mycket mer än så. Det betyder inte att det behöver vara svårt, hittar du rätt inspiration och leverantör så kan du enkelt hitta en bra lösning för detta. Då slipper du leta över hela nätet efter lösningar på din inredning.

Det finns många företag som har koll på hela möbelbiten och har fina vintage möbler som exempelvis vintage vitrinskåp som gör sig snygga, med lite vackra flaskor eller samlarföremål. Dessa vet vad du behöver för att skapa de där pusselbitarna som gör att ditt hem känns väldekorerat och vackert och du bör leta efter en butik som har det mesta samlat på ett ställe.

Hitta rätt inredning till ditt kök och vardagsrum, blanda in vintagemöbler

I köket samlas man nästan alltid av någon anledning och det kan vara värt att uppgradera inredningen och möblerna där så att det är möbler som du trivs med att använda. Det ska fungera för både långa mysfrukostar som blir till brunch ända till lunchen eller middagen. Som du självklart även kan inmundiga vid ett vardagsrumsbord och njuta av vackert designade matstolar i skinn.

Välj gärna ett rejält bord anpassade för middagar, kanske en ek möbel eller ett klaffbord om det är lite mindre utrymmen. Genom att du ser över hemmets alla vrår och dekorera på ett personligt sätt, så kommer du känna att du både älskar att vara där men även att komma hem till när du varit iväg.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln