Restaurang & Hotell

Njut av musiken i egna earpods när du bor på hotell

Har du bokat resan utomlands och insett fördelarna med hur mycket mindre krångel att par earpods ger än ett par som är trådburna. Njut av den trådlösa funktionen och det suveräna ljudet i ett par earpods pro.

Du får samma enkla funktion till ett pris som är oemotståndligt och du kan nu njuta av musik, ljudböcker och film på stranden vid hotellet. Kanske även i frukostrestaurangen, när du med den lyxigaste känslan njuter av en god kopp kaffe eller thé på den allra första dagen av en välförtjänst semester.

Genom att använda dig av en lyssningslösning genom earpods istället för andra dyrare lösningar så kommer du känna dig mer fri i alla dina rörelser under yogapasset vid strandkanten.

Hur kan du använda earpods på effektivaste sätt

Om du är som de flesta andra tänker du förmodligen inte så mycket på hur dina earpods faktiskt fungerar. Men om du förstår lite om tekniken bakom dem kan det hjälpa dig att få ut det mesta av din lyssningsupplevelse. Earpods är i princip som ett par vanliga hörlurar med sladdlösning, som passar bra i din hörselgång utan att behöva adaptrar. De fungerar genom att omvandla elektriska signaler till ljudvågor, som färdas genom luften och slutligen fångas upp av ditt inneröra, något förenklat. Tekniken har utvecklats och förfinats i många år och fungerar väldigt bra även på det något billigare earpods lösningarna.

Du kan strömma ditt ljud trådlöst från din telefon och får en friare rörelse och utan att du riskerar att dra ut sladden till dina lurar. Detta är oftast ett stort problem med vanliga hörlurar att sladden går av och oftast brukar det bara vara en hörluren. det leder ofta till att man kasserar sina lurar, men det kan även vara att det inte passar din nya telefon. Tekniken som earpods använder skapar en koppling till din smartphone på ett trådlöst sätt och passar många olika smartphones.

Förbered resan redan hemma och njut av din semester fullt ut

När du är ute och reser så kanske du vill förbereda resan med att använda en IPL laser för hårborttagning eller ta med en hårtrimmer. Idag finns även praktiska ansiktsrengöringsmaskiner som hjälper dig att exfoliera din hud så att du är förberedd bättre om du planerar att vara mycket på stranden i solen.

Du kan enkelt hålla koll på dina soltimmar med olika smarta prylar som en smartwatch t500 som gör sig bra på armen. Samtidigt som din smartwatch håller koll så du inte för för mycket i solen och får mer tid över till din ljudbokslyssning eller musiklyssning under parasollet med dina earpods pro hörlurar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln