Restaurang & Hotell

Städmaskiner av olika sorter för hotellet

Städmaskiner som är åkbara är en stor fördel inom både hotell och restaurang. Fördelarna med en åkbar städmaskin är enkelheten att kunna hålla sina ytor rena och snygga.

Du kan enkelt skura och polera golvet i lobbyn, sopa garaget med en sopmaskin som är åkbar, eller sopa och skura andra gångvägar då är en åkbar sopmaskin helt perfekt. Driver du en större restaurang så kan hanteringen av golven underlättas markant med en städmaskin.

Antingen en som du kan gå bakom, för att komma åt ordentligt eller där det är större ytor då en åkbar kombiskurmaskin gör jobbet enklare. Det finns både liten skurmaskin och stor skurmaskin och renodlade singelskurmaskiner.

Industridammsugare tål att hantera även vätskor

När man driver ett hotell och en restaurang så är det smidigt med en industridammsugare. En industridammsugare har benämningen för att den klarar av att hantera lite annan typ av rengöring.

Industridammsugaren klarar ofta det som en grovdammsugare klarar oftast både grövre smuts och vätskor. En industridammsugare tål generellt mer än en vanlig grovdammsugare. Det betyder att du vid rengöring har större möjligheter att snabb iordningsställa ett utrymme vid behov.

Effektiva städmaskiner som löser många olika uppgifter

Städmaskiner av olika slag för hotellet är ett måste. De hjälper till att hålla stället rent och snyggt. Här är några förslag att titta närmre på. För några av de olika typerna av maskiner som finns tillgängliga hos företaget Fimap.se.

  • Kombiskurmaskiner
  • Sopmaskiner
  • Dammsugare
  • Singelskurmaskiner
  • Industridammsugare

Kombiskurmaskinerna finns i olika modeller som är både i gåbakom variant och åkmaskin. Det kombinerar oftast möjligheten att effektivt rengöra och polera ur ett mer underhållsmässigt perspektiv. Fördelarna med en kombiskurmaskin är även att ljudnivån går att hålla på låg nivå.

En sopmaskin löser sopar oftast upp effektivare genom ett speciell system som gör att dammet minskar.

Dammsugare används oftast vid enklare rengöring men varianterna som säljs via exempelvis Fimap är mer avancerade än vanlig dammsugare för hemmet. Dessa tål också en daglig användning och ett städbeteende som motsvara det på ett större hotell eller en restaurang.

Singelskurmaksiner har ett syfte om att vara just skurmaskiner och för att polera golven effektivt och smidigt.

Industridammsugare har oftast en större behållare och använder grövre filter och passar väldigt bra vid renoveringar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln