Restaurang & Hotell

Hitta bästa insynsskyddet till balkongen

Har ditt hotell eller restaurang en balkong och behöver ett insynsskydd även kallat balkongskydd. När du väljer det bästa insynsskyddet bör du se till så det är UV säkrat och tål väder och vind. Det finns många olika typer av balkongskydd och det finns olika mönster samt varianter som passar utmärkt för en professionell verksamhet.

Ett Balkongskydd eller insynsskydd från exempelvis Tentarp håller länge och därför bör du välja en design och mönster som håller över tid.

Använd professionella presenningar till din restaurangs utemöbler

Har du en uteservering så kan du behöva använda dig av professionella presenningar till dina möbler eller saker som du vill förvara utomhus. Anordnar eller håller du i event så kommer du behöva ett bra arbetstält för kockarna att förbereda maten i, kanske ett marknadstält om du vill sälja delikatsser.

Du kanske behöver ett depåtält för att hantera dina varor och utensilier i. Du kan behöva ett snabbtält om du vill vara förberedd för plötsliga väder och vind förändringar och är perfekt att förvara i cateringbussen.

Hur du kan tänkta när du ska välja ditt arbetstält till det större eventet

Det finns många olika tält som kan vara användbara vid catering och andra större event. Det passar inte alltid att hyra ett partytält eller eventtält som passar för just restaurangs ändamål, då det kommer till just vardaglig användning.

Att montera många partytält och eventtält tar oftast tid och kraft. Att istället välja ett snabbtält kan vara en bra idé när du snabbt vill kunna vara igång utan att behöva ta hjälp av kollegor för att montera ihop tältet.

Du kommer spara mycket tid på detta och du kommer enklare kunna hantera event på egen hand eller med mindre personal på plats. Det kan vara smidigt i marknadssituationer eller om det krävs snabba åtgärder för att skapa en fungerande mobil tältlösning.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln