Restaurang & Hotell

Ergonomiska hjälpmedel till ditt spa

Har du personal som arbetar vid skrivbord så bör du införskaffa ergonomiska hjälpmedel som ergonomiska stolar och arbetsstolar. Det finns olika typer av ergonomiska arbetsstolar och ergonomiska kontorsstolar som är både snygga och funktionella. det finns olika typer av höj- och sänkbara skrivbord och till dessa behöver du en ergonomisk ståplatta.

För att uppnå den bästa arbetsmiljön så bör du välja ett ergonomiskt tangenbord och ergonomisk mus. Du bör även möjliggöra att kunna välja mellan en ergonomisk skrivbordsstol eller något ergonomiskt hjälpmedel som balansplatta eller bra balansboll.

Om du har ett spa med massage så kan en smidig och ergonomisk sadelstol vara att föredra. Den ergonomiska sadelsstolen är smidig att arbeta från samtidigt som den ger en bra arbetsställning för den anställda.

Skapa en säkrare relaxavdelning i ditt spa med halskyddsmattor

Har du ett spa, gym eller yogastudio inom ditt hotells faciliteter då kommer du behöva halksyddsmattor. Våtrumsmattor och halkskyddsmattor skapar ett extra lager av trygghet för dina gäster. I samband med besök på spa eller massage så är det en ökad risk för halka. Det kan vara allt från vatten till massageoljor som droppar ner på klinkergolven.

Som VD för ett gym, yogastudio eller hotellspa vill du förmodat ge dina kunder en så säker och bekväm miljö som möjligt. Detta innebär att du måste ha rätt golv i dina våtrum. Mattor för våtrum spelar en avgörande roll för att förhindra halk- och fallolyckor, samtidigt som de ger dina kunder dämpning och stöd.

Så här väljer du en halkskyddsmatta anpassad för dina utrymmen

Mattor för våtrum är vanligtvis tillverkade av gummi, PVC eller polyuretan. Gummi är det mest hållbara alternativet, men det kan vara dyrare. PVC är ett budgetvänligt alternativ som också är hållbart, medan polyuretan är mjukare och ger mer dämpning.

Mattor för våtrum finns i olika storlekar, från små rutor till stora rullar. Välj en storlek som passar det utrymme du har till förfogande. Mattor för våtrum varierar i olika tjocklek. Ju tjockare mattan är, desto mer stötdämpande är den. Tjocka mattor kan dock vara svårare att rengöra.

Välj en tjocklek som ger rätt balans för dina behov. Våtrumsmattor och halksyddsmattor finns i en mängd olika färger. Välj en färg som passar till resten av ditt gym eller din yogastudios inredning.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln