Restaurang & Hotell

Köksrenovering

Köksrenovering för din restaurang

När har du renoverat din restaurangs kök senast? Det kanske var ett tag sen men var lugn. Du kan få ett funktionellt kök som du och dina medarbetare trivs i. Med enkla lösningar och nya produkter som är trendiga.
Efter renoveringen så får du en gemensam besiktning så att allting går rätt till så ni kan börja arbeta.
Planera tillsammans med de du anlitar så du får ett ergonomisk kök som möjligt. Det sparar tid och minimera risken för olyckor. Se till att du får ett så energisnålt kök, det sparar in på kostnader och arbetstid. Till exempel placera så dina kockar är samlade på ett ställe.

En viktigt sak som du inte få tumma på är hälsa och säkerhet, se till att alla dina utrustningar mäter krav som ställs och fråga din hantverkare om du är osäker. Hur stort ska ditt kök vara? Många detaljer som du bör tänka på, hur många anställda har du och räcker ytan som du planerat?

God ventilation. Det är viktigt för det ska lagas mat men du ska inte låta dina gäster lukta efter de ätit på din restaurang. Det är också viktigt att tänka på så dina anställda inte råka ut för sjukdomar.
Lätt att hålla i ordning och städa, efter ett långt pass så ska det vara lätt att städa. Bra med förvaringsutrymmen tåls att tänka på.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln