Restaurang & Hotell

Nya knoppar och handtag till ditt lägenhetshotell

Nya knoppar och handtag som exempelvis möbelhandtag eller dörrhandtag kan lyfta ett hotellrum enkelt. Du kanske har något föråldrade möbler i inredningen och inte budget till att byta ut allt. Då kan en ommålning eller bara ett utbyte av fönsterhandtag, handtag och knoppar lyfta upp rummet och göra det fräschare.

Det finns många hotell som ut rum som börjar bli ålderstigna och kräver renovering för att kunna ta ut en marknadsmässig prisnivå. Många hotell väljer att sänka sina priser för att möta marknadens höga krav. Men det kan vara väldigt enkelt att tapetsera eller måla om rummet och modernisera upp sängkläder och överkast till mer modernt.

Det man oftast glömmer i sammanhanget är att det med enkla medel går att designa om skrivbordslådor och sängbordslådor med snygga handtag. Du kan välja att montera dit skålhandtag, läderhandtag samt andra typer av handtag och knoppar.

Skapa en inredning som känns modern och öka intäkterna samtidigt

När man hyr ut rum så handlar det ofta om hela upplevelsen. Att skapa ett rum som känns som om det har genomgått en renovering, med en rejäl standardhöjning så kommer detta leda till ökade intäktsmöjligheter. Du kan enkelt byta ut detta själv och skapa unika rum som känns mer personliga. Exempelvis så kan du som hyr ut mer som ett lägenhetshotell köpa in lite snygga tallrikar i stengods och lite mer unika glas.

Många väljer budgetlösningar och det billigaste porslinet och glasen, men du kan skapa en lyxigare känsla och kan välja gäster som betalar lite mer för kvalitét utan att du för den sakens skull behöver investera så mycket.

Ett lägenhetshotell är ett utmärkt sätt att få hotellets bekvämlighet och utrymme med lägenhetens avskildhet och komfort. Dina gäster letar efter en plats att bo på i en ny stad och då är ett lägenhetshotell utmärkt som alternativ vilket fler och fler upptäcker. Det är relativt priskänsligt men du kan enkelt renovera utan att det behöver kosta så mycket och hålla det modernt med enklare medel.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln