Mo Korkmaz i Stockholm – Succéfylld karriär inom snabbmatsbranschen

Mo Korkmaz i Stockholm har under flera år samlat på sig erfarenheter och kunskaper inom snabbmatsbranschen genom att leverera produkter av hög kvalité. Mo Korkmaz, Stockholm har under hela sitt liv haft ett stort intresse för matlagning. När Mo var yngre fick han hjälpa till att hacka grönsaker, skala potatis. Mo iakttog även kockarna på restaurangen för att se hur de arbetade vilket han tyckte var mycket intressant och han lärde sig en hel del genom det. Mo Korkmaz intresse för matlagning växer för varje dag som går då han hela tiden testar nya saker och tar fram nya smaker. Att experimentera med matlagning är bland det roligaste han vet och något han kommer att fortsätta med en lång tid framöver.

admin

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>